måndag, februari 08, 2010

Björnungarnas mjukisfrog vinkar lekfullt: "Hej Då! Vi ses snart!"

Min bror och hans sambo åkte hem igår… Det har varit jätte kul att ha de på besök så länge.
Det känns tomt, på något sätt, efter att gästerna har gått; det är alltid jobbigare att vara den som vinkar hej då och stannar kvar… De tycker också att det har varit trevligt och skoj att vara i Thailand med oss, men så ställer man sig in på att man snart skall åka, så in i det sista såg de fram emot att komma hem och visa bilderna och det de har filmat, berätta hur det har varit… så de kommer att ha det fullt upp i början :)… Men jag tror att de kommer att sakna oss ;)

Vilken tråkig start på veckan… och solen gömmer sig bakom molnen, är nog också lite ledsen…
Våra goda kompisar har kommit i helgen och de kommer att stanna till mitten av april. Sedan är svärföräldrarna kvar ett par veckor till och inte glömma alla trevliga grannarna, och alla fina bloggkompisarna :), vips, blir man glad igen och så hoppas jag att solen kommer fram snart.... Japp, nu (fem minuter senare, då det har även regnat lite) skiner solen! :)

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Kram,



P.S.: Bilden tog jag när vi var på björnungarnas skolla, vid "Christmas Fair" 2009 där de sålde, bland annat, mycket fina mjukisdjur, böcker, julpynt, goda kakor.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Herlig bidrag til Mandagstema.

Ha en fin uke i Thailand!

Turid Holm Flaa sa...

Et flott bilde og søt frosk :-)

Pialotta sa...

Tror ja det att en vistelse hos er måste va toppen.. varmt & Skönt om inte annat.. lekfylldhet.. ett ord som jag försöker komma ihåg I Tiden, då den är lite sne och skev.. härligt foto:-) Ha de gott i utan varma kläder.. förstår att du/ni trivs. MEN vad gör ni där.. bor permanent eller är det jobb som kallar där så länge?/Pialotta

foto CHIP sa...

Här är vi tillsamman än men snart åker min syster hem från Budapest - vi stannar lite längre. Här är massor att upptäcka :)

Petunia sa...

En skikkelig koselig lekefrosk:) Hvem sier det trenger å være en bamse?

linsky sa...

Søte frosken! :-D

Rimkogeren sa...

Efter et godt samvær er det på en måde godt at skilles, for så kan man blive ekstra glad, når man igen mødes :-)

Melusine sa...

Det kan kjennes tomt å være den som står igjen og vinker farvel, men godt at det fort kom lyspunkter til syne :)

Related Posts with Thumbnails