söndag, januari 03, 2010

Ken´s beach vs Kim’s beach :)

Vi hittade några fina stora diamanter på stranden...

Ken´s beach stod på tur idag, efter besöket på Kim’s för några dagar sedan. Det roliga är att de ligger bredvid varandra; ca tio minuter med bil från Mae Phim, mot Ban Phe, inte långt efter Phupatara lägenheterna. Fina ställen, båda två och det var skönt med mindre folk på Ken’s strand ;).Vi åkte dit tillsammans med våra kära gäster, min bror och hans sambo; badade, solade, tog massor med bilder och filmade. Lunchen intogs på Ken’s restaurang. Det blev lite av varje: goda watermelon shake och Chang öl, papaya sallad with sea food, chicken with garlic and lite peppar, kyckling with cashew nötter, och kycklingen var precis så som vi gillar den, inte tempura. Jätte gott!

Efter lite mer bad och sol, var det dags för tjejerna (förutom björnlillaflickan) att gå på massage. Björnflickan hade sedan länge velat prova på, så där låg vi, och njöt av skön oljemassage och fin havsutsikt.

Gästerna ser fram emot morgondagen, det gör vi med. Vi skall åka till Chantaburi ”Oasis Sea World” (ca en och en halv timmes bilresa, från Mae Phim) och simma med delfinerna, japp, igen men det är lika kul varje gång, dessutom är det första gången i år, fniss… efteråt stannar vi, som vanligt vid Phlio vattenfallet och simmar med silkeslena fiskar. Ja, mycket simmning blir det imorgon, så säg inte att vi inte motionerar ;)

Kramar,

1 kommentar:

kardemumma sa...

Underbara bilder! Jag blir hur avis som helst!
Jag hoppas att vi kommer iväg i början av februari...
Blir sugen så fort jag kollar in hos dig!
Kram C

Related Posts with Thumbnails